Egeszséges környezetben és biztonságban élni...

Minősítő zajvizsgálat

Minősítő zajvizsgálat

Egyedi fejlesztésű, vagy sorozatban gyártott termékek környezetvédelmi és munkavédelmi (zaj-, rezgés-, levegőtisztaság-, tűz-, és érintésvédelmi) minősítő típusvizsgálata, akár egyedi műszaki specifikációban előírtak szerint.

A feladat keretében foglalkozunk minősítő zajvizsgálatokkal engedélyezési eljárásokhoz, illetve gépek és berendezések megfelelőség tanúsítását is elvégezzük. A vizsgálatokról vizsgálati jegyzőkönyvet és szakértői véleményt készítünk, illetve igény esetén külön minősítő vizsgálati tanúsítványt is kiállítunk.

Szakembereink közel 40 éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek a zaj- és rezgésvédelem szakterületén. Jelenleg a FONOR Kft. Akkreditált Vizsgáló Laboratóriumában öt fő zaj- és rezgésvédelmi szakértő dolgozik. Szakemberállományunk és tudásbázisunk bővítésén túl eszközparkunkat is folyamatosan fejlesztjük, így a vizsgálatokhoz a legmodernebb, a legújabb technológiai trendeknek is megfelelő zajszintmérő műszereket, illetve szoftveres adatfeldolgozó rendszereket alkalmazzuk. A vizsgálatokat a szabványok és előírások legszigorúbb követelményeit kielégítő hitelesített műszerállománnyal végezzük.